Julia Binnergård, Dietistgrevinnan

Jag kan varmt rekommendera att anlita Martina om du vill förbättra och effektivisera din kommunikation och marknadsföring eller söker en duktig redaktör som vet vikten av att bygga förtroendefulla och givande relationer.

Ingela

Jag har med hjälp av Martina kommit vidare med att sortera upp min vardag både som företagare och privatperson, i stort som smått. Martina är lugn i sin framtoning och gör krångliga saker enkla. Martina är också grymt bra på att lyssna och att se, helt utan att värdera vilket ju hänger ihop, i alla … Read More

Hanna

När vi satte målet och jobbade med vägen dit kände jag en massa härlig energi och kontakt med mina känslor. Martina lotsade mig på ett spännande sätt genom tankarna och motståndets snårighet och gjorde så att jag blev manad att tänka i spännande perspektiv. Det skapade en häftig känsla av kraft att uppnå mina visioner! Superhärligt! 

Anette

Har idag haft förmånen att bli coachad av Martina för att skapa en ny plan i mitt liv. Jag fick min plan men också en stark motivation att genomföra den, insikter om varför den är så viktig för mig och glädje i att skapa nya möjligheter. Oerhört tacksam att du finns tillgänglig och gör det … Read More

Julia Binnergård, Dietistgrevinnan

Med en naturlig känsla för kommunikation och förmåga att formulera kärnfulla budskap lyfter Martina dina texter till nya dimensioner. För mig är hon en riktig orddrottning. När man väl har börjat arbeta tillsammans med Martina inser man snabbt att hon är omöjlig att undvara.