Om Martina och Flow365

Jag, Martina, är verksamhetsutvecklare, coach och kommunikatör och har under lång tid arbetat med att på olika sätt utveckla människor, verksamheter och arbetssätt. 

Jag har idag jag förmånen att kombinera mitt jobb som verksamhetsutvecklare på Hallands sjukhus med Flow365. Det gör att jag får möjlighet att att använda min kunskap och kompetens i en komplex organisation samtidigt som jag får möta enskilda individer och deras utmaningar. Det bästa av två världar.

Under 2018/2019 utbildade mig till professionell coach på Gothia Akademi i Göteborg. Under utbildningen fyllde jag på min verktygslåda för att kunna hjälpa andra utifrån deras förutsättningar – hemma eller på jobbet. Eftersom det vi väljer att äta är en stor del av vår vardag har jag också utbildat mig till kostrådgivare på The Academy. Det har gett mig en bra grund att stå på vad gäller näringslära, kostvanor och att vägleda andra att göra kloka kostval.

Det skrivna ordet är viktigt för mig, både i mitt arbete och som verktyg för personlig reflektion. En bra text är enkel, begriplig och anpassad för målgrupp och ändamål. I mitt e-postutskick och i sociala medier delar jag mina texter som jag hoppas ska fylla på din kunskap och inspirera dig till att göra det som ger dig flow.

Väkommen till Flow365!

/ Martina Törnell

Martina är en trygg och professionell coach som skapar nya insikter på ett följsamt sätt. Jag kan varmt rekommendera Martina.

Jenny Andersson

Master Certified Coach

Med en naturlig känsla för kommunikation och förmåga att formulera kärnfulla budskap lyfter Martina dina texter till nya dimensioner. För mig är hon en riktig orddrottning. När man väl har börjat arbeta tillsammans med Martina inser man snabbt att hon är omöjlig att undvara.

Jag kan varmt rekommendera att anlita Martina om du vill förbättra och effektivisera din kommunikation och marknadsföring eller söker en duktig redaktör som vet vikten av att bygga förtroendefulla och givande relationer.

Julia Binnergård

Dietistgrevinnan