Flow på jobbet - effektiva och hållbara arbetsdagar

Upplever du frustration över att inte hinna med, oro för att missa något viktigt eller rädsla för att inte göra ett bra jobb? Har du tänkt att du borde ta tag i det men inte haft tid? 

Med hjälp av coachande frågor och konkreta verktyg hjälper jag dig till mer flow på jobbet. Vi utgår från din unika situation och bygger steg för steg upp en struktur som blir hållbar för dig. Målet är att du ska arbeta fokuserat med dina uppgifter, öppna din kalender med ett leende, vara trygg med att leverera i tid och gå hem från jobbet med en go känsla i magen.

Så varför vänta? Nu är en bra tid att börja.

UPPLÄGG

Vägen till en hållbar arbetssituation beror på ditt nuläge och dina förutsättningar. Grunden för alla upplägg är det digitala programmet Flow på jobbet som består av fem moduler med konkreta råd, övningar och coachande frågor.

För dig som vill jobba på egen hand
Du jobbar på egen hand och i din takt med programmet, Flow på jobbet som du har tillgång till under sex månader. En gång i månaden får du ett mail med reflektionsfrågor för att stämma av hur det går för dig.

För dig som vill ha skriftligt stöd på vägen
Du jobbar på egen hand med programmet och har tillgång till skriftligt stöd på vägen. Under de sex månader du har tillgång till programmet får du skicka så många mail du behöver för att bolla utmaningar och funderingar. Du får återkoppling inom tre arbetsdagar.

För dig som vill prata
Du jobbar på egen hand med programmet och vi möts regelbundet för digitala coachsamtal där du har möjlighet att få stöd i utmaningar och funderingar. Samtalen bokas med ett intervall som passar dig under de sex månader som du har tillgång till programmet.

För dig som vill ha en kickstart
För dig som vill kickstarta och jobba fokuserat under 30 dagar. I kickstarten ingår programmet Flow på jobbet, sex timmar personligt stöd, två uppföljande samtal och skriftlig coachning under de sex månader du har tillgång till programmet. Under de 30 dagarna behöver du kunna avsätta motsvarande 30 minuter om dagen för eget arbete.

 

När vi har sorterat i vad du behöver får du ett kostnadsförslag.
Fyll i intresseanmälan nedan så hör jag av mig.

INTRESSEANMÄLAN - FLOW PÅ JOBBET

Beställ program