Här kommer jag att dela tankar och funderingar på temat flow i vardagen. Ämnet är brett så det kommer att dyka upp lite av varje här skulle jag tro. Den gemensamma nämnare kommer vara vardagen och det som hjäper oss att fylla vår tid med värde och välmående. Det som fyller vår tid med flow så många av årets 365 dagar som möjligt.

Jag tycker det är klurigt att formulera sig när det kommer till tips. När jag skriver gör jag det utifrån mina tankar och erfarenheter med förhoppningen att det väcker nya tankar hos dig. Du har facit på hur du kan använda dig av det du läser, ibland kanske inte alls och ibland kanske det får göra stor skillnad. Jag är angelägen om att du inte ska uppfatta det som ett facit, det som fungerar för mig behöver inte vara rätt för dig. Kanske är inspiration en bättre etikett än tips?

Bloggen kommer fyllas på med ojämna mellanrum. Exakt när inläggen kommer och vad de kommer att handla om vet jag inte ännu. Jag har tillit till att det ger sig efterhand. Det är när vi provar på nya saker som vi lär oss, att blogga är ingenting jag har gjort innan så tänk vad jag kommer att lära mig!

Tack för att du gör mig sällskap!

Ta hand om dig!

🤍 Martina